Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

WEB https://ineboluogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Zafer Yolu Caddesi No 18 İnebolu / KASTAMONU Posta K.37500
VİZYON : Kaliteli, yenilikçi ve kendini sürekli geliştiren hizmetlerimiz ile öğretmenevlerinin örnek model aldığı öncü bir kurum haline gelebilmektir.
MİSYON : Öğretmenevimizi, tarihi yapısı içerisinde öncelikle öğretmenlerimiz olmak üzere tüm misafirlerimizin, öğretmenevimize güven duyduğu, kuruma karşı önyargıların olmadığı, aldıkları kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile misafirlerimizin koşulsuz memnuniyetinin sağlandığı örnek alınan bir kurum haline getirmektir.Çağımızın getirdiği yeniliklere süratle uyum sağlayarak, yerinde yatırımlarla misafirlerimizin tüm ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyat seçenekleriyle cevap vermektir.
BAŞARILAR :

Otel Odası :3
Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Sistem Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İl ve çevre ilçelere karayolu ile ulaşım yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 90 km mesafede olup İnebolu İlçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :